reparation af alle slags computere

Er din computer gået i stykker?

Der kan være rigtig mange forskellige dele på en computer, som kan gå i stykker. Det kan være, at opladerstikket på din bærbare er gået i stykker, så du ikke længere kan lade computeren op, eller det kan være, at du har problemer med skærmen på din stationære PC. Hos FTV står vi klar til at hjælpe dig, så du kan få din computer til at virke igen til en god pris, i stedet for at du er nødt til at købe en ny.

Vi tilbyder computerreparation i vores butik i Nykøbing F, hvor vi har mange kunder fra både lokalområdet og resten af Lolland Falster samt fra Vordingborg og omegn.

Vi reparerer både Mac og PC

Reparation af computer er en af vores primære opgaver, og derfor har vi stor erfaring inden for reparation af alle slags computere. Vi tilbyder både reparation af Mac og PC, herunder både stationære computere og bærbare. Du er derfor altid mere end velkommen til at kigge ind forbi vores butik med din computer, så vi kan finde problemet og efterfølgende reparere den for dig til en skarp pris, hvis du ønsker det.

Vi reparerer også gerne
​printere, scannere og lignende

Vi tilbyder ikke kun computerreparation. Vi tilbyder også reparation af dit tilbehør i form af for eksempel din printer eller scanner. Det kan for eksempel være, at printeren ikke længere printer ud, når du beder den om det via computeren, eller det kan være, at computeren slet ikke kan finde forbindelsen til printeren længere. Uanset hvad problemet er, så kigger vi gerne på det.

Kig forbi vores butik
​for en professionel computerreparation

Vi har mange års erfaring inden for computerreparation, og vi ved, hvad vi laver. Vi tilbyder både reparation af PC og Mac samt dit tilhørende udstyr i form af printere, scannere og lignende, og vi sikrer dig en professionel reparation til rimelige priser, så du slipper for at købe nyt udstyr. Kig endelig forbi vores butik, og tag din computer med. Så kigger vi nærmere på den og kommer med en estimeret pris på reparationen.

Vil du høre mere om
TV, Internet eller reparation af mobil eller PC?

Du er altid velkommen til at kontakte os for personlig betjening.

Ring: 54 85 03 26

​Åbningstider
Mandag - fredag: 09.30 – 17.00.

Lørdag: 10.00 - 12.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@f-tv.dk 

FTV

CVR: 18933934

Gaabensevej 2, 4800 Nykøbing F

Klik her for rutevejledning