TV og streaming, der passer til dig

Norlys

Vælg din egen underholdning

Hos Norlys finder du masser af tv og streaming klar til dig.

Her kan du selv vælge din underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler - eller du kan bare vælge at få det hele i en samlet pakke.

Bredt udvalg af populære streamingtjenester

Hos Norlys får du et bredt udvalg af populære streamingtjenester. 

Vi har blandt andet HBO Max, Viaplay Total, TV 2 Play, Nordisk Film+ og discovery+. Dit valg af tv-pakke afgør, hvilke streamingtjenester du kan få.

Med Viaplay Total får du livesport i verdensklasse og masser af underholdning til hele familien. Stream det bedste sport som fx Champions League, Superligaen og Formel 1. Du får desuden et stort udbud af nye film, serier og realityprogrammer

Viaplay Film & Serier sørger for underholdning til hele familien. Du får nemlig hele Viaplays serieudbud, nye film hver uge, børneprogrammer og populære reality-serier.

HBO Max giver dig adgang til mere end 5.000 episoder af de bedste serier, masser af populær børneunderholdning og hundredvis af særligt udvalgte film for enhver smag.

TV 2 Play Basis Partner med reklamer er fyldt med spændende, sjove og seriøse programmer. Hver dag kommer der nyt indhold, og du kan se snigpremiere på populære programmer.

Med TV 2 Play Favorit + Sport Partner med reklamer får du det bedste indhold fra alle TV 2s syv kanaler. Få adgang til fem livekanaler og TV 2 Sport og TV 2 Sport X.

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste samt gamle klassikere fra Dansk Filmskat, de bedste Hollywood-film og et trygt børneunivers.

Discovery+ Underholdning giver dig adgang til alle Discovery's danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming.

NabolandsKanalerne giver dig adgang til nogle af de største drama-, krimi- og dokumentarserier fra dine nabolande. Det er tv fra NRK, SVT, ARD og ZDF - med danske undertekster uden reklamer.

Kontakt butikken på telefon:​

RADIO OG TV ERFARING

Med mere end 25 års erfaring inden for Radio og TV kan vi give dig den helt rigtige løsning. Vi har som det eneste serviceværksted på Lolland Falster og Sydsjælland et værksted der har ESD sikring, så er du sikker på at din telefon eller dit TV bliver repareret under de bedste forhold.

AUTORISERET FORHANDLER

Vi er autoriseret forhandler af Viasat, Canal Digital, Boxer og YouSee så vi kan give dig den helt rigtige løsning af TV kanaler. Vi vil gerne byde dig indenfor i vores web portal og i vores butik på Gåbensevej 2, 4800 Nykøbing Falster. Vi har som det eneste serviceværksted ESD sikring.

Vil du høre mere om
TV, Internet eller reparation af mobil eller PC?

Du er altid velkommen til at kontakte os for personlig betjening.

Ring: 54 85 03 26

​Åbningstider
Mandag - fredag: 09.30 – 17.00.

Lørdag: 10.00 - 12.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@f-tv.dk 

FTV

CVR: 18933934

Gaabensevej 2, 4800 Nykøbing F

Klik her for rutevejledning