​Bedre internet med et stabilt og hurtigt signal

Flere kræver stabilt og hurtigt internet/WiFi

Du kender det sikkert. Du sidder og venter og venter. Internetforbindelsen er ikke stabil eller hurtig nok. Dette kan få dig helt op i det røde felt. Det er både irriterende og spild af god tid. Vi bruger vores computer, tablet og telefoner som aldrig før i hjemmet til alt fra Facebook til at finde den helt rigtige opskrift på gryderet.

Problemer

Mange tror problemet er fra internetleverandøren men flaskehalsen er oftest hos slutbrugeren selv. Så det med bare at bestille en hurtigere forbindelse er IKKE altid løsningen. Internet og WiFi er en følsom teknologi som kan forstyrres af mange ting. Dette kan være forhold udefra, men mange af problemerne opstår i hjemmet. Dette kan være alt fra placeringen af router i forhold til betonvægge, støj fra mikroovn, babyalarmer, plasma TV og andre elektroniske enheder.

Bedre internet

Det er her vi kommer ind i billedet. Hos FTV har vi mere end 20 års erfaring med fejlsøgning og reparation af elektronik, internet og WiFi. Har du problemer med internettet, eller er dit WiFi for svagt og for langsomt, så har vi løsningen. Vi er eksperter i netværksløsninger og kan hjælpe med installation af netværk og med at få et godt og stabilt signal ud i de hjørner af huset som ligger længst væk.

Brug for hjælp

Har du problemer med langsomt og ustabilt internet, internet opsætning, router opsætning, forbedring af dækning så signalet når rundt i hele huset eller fejlsøgning og installation? Så står vi klar til at hjælpe! 

For som vi siger: Livet er for kort til dårligt og langsomt internet!

Har du brug for hjælp?

Ring til os på telefon 54 85 03 26 eller kontakt os.​​

Vil du høre mere om
TV, Internet eller reparation af mobil eller PC?

Du er altid velkommen til at kontakte os for personlig betjening.

Ring: 54 85 03 26

​Åbningstider
Mandag - fredag: 09.30 – 17.00.

Lørdag: 10.00 - 12.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@f-tv.dk 

FTV

CVR: 18933934

Gaabensevej 2, 4800 Nykøbing F

Klik her for rutevejledning