HISTORIEN BAG.

Herunder kan du læse vores historie, og hvordan vi kom igang. 

Vores historie

Jimmi Jørgensen startede FTV i 1996 ene mand, vi er i dag 6 ansatte fordelt på kørende teknikkere og butik, vi er et firma som via teknisk knowhow og højt serviceniveau, har udviklet vores ekspertise områder til at omfatte salg, montage, service og reparation indenfor Antenne & Parabolanlæg – TV & Lyd – IT & Netværk – Videoovervågning & Reparation. 

Butikken rummer et udvalg inden for radio og TV samt løsdele, kabler stik m.m. Vi vejleder vores kunder i korrekt udførelse til gør det selv folket, eller booker en tekniker, hvis der ønskes hjælp. Vi har desuden landsdelens eneste ESD sikret værksted til reparationer af telefoner, tablet og alt andet inden for forbrugerelektronik.

Vi dækker hele Lolland, Falster, Møn samt Syd Sjælland på service, men påtager os gerne større opgaver og projekter i hele Danmark, samt udlandet. Hvad end det er tv-pakker, reparationer af computere eller mobil telefoner så har vi muligheden for at hjælpe dig.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med de tekniske ting, vi har mange års erfaring inden for branchen og derfor er du sikret den bedste service.

Vil du høre mere om TV, Internet eller Reparation af telefon eller pc?

Find os her

Gaabensevej 2 4800 Nykøbing F.
Åbningstider
Mandag til Fredag 9.30-17.00
Lørdag 10.00-12.00

FTV
CVR: 18933934
Gaabensevej 2
4800 Nykøbing F.