• TV-PAKKER

  • TV-PAKKER

  • TV-PAKKER

TV-PAKKER.

Herunder kan du se de 3 forskellige typer af TV-pakker, som vi tilbyder. Du kan også læse mere om indholdet, eller kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vælg en tv-pakke fra Viasat. Basis, Mellem eller Total-pakken med GRATIS installation og oprettelse.

Få en Viasat tv-pakke fra
429 kr./md

Vælg en tv-pakke fra Boxer. Vælg mellem Boxer Flex, Boxer Flex8 eller Boxer Max & få de kanaler du ønsker.

Boxer Flex pakken starter fra
138 kr./md.

Vælg en tv-pakke fra Canal Digital. Lige nu får du de 2 første mdr. til 0,- kr.

Canal Digital pakke fra
429 pris kr./md.

Radio og TV erfaring

Med mere end 25 års erfaring inden for Radio og TV kan vi give dig den helt rigtige løsning. Vi har som det eneste serviceværksted på Lolland Falster og Sydsjælland et værksted der har ESD sikring, så er du sikker på at din telefon eller dit TV bliver repareret under de bedste forhold.


Autoriseret forhandler

Vi er autoriseret forhandler af Viasat, Canal Digital, Boxer og YouSee så vi kan give dig den helt rigtige løsning af TV kanaler. Vi vil gerne byde dig indenfor i vores web portal og i vores butik på Gåbensevej 2, 4800 Nykøbing Falster. Vi har som det eneste serviceværksted ESD sikring.

Månedens bedste tilbud.

Totalpakken

Prøv Totalpakken Gratis i 2Mdr. – Ingen binding – Gratis Box – Gratis installation i hele landet. Med Total-pakken får du underholdning fra øverste hylde og adgang til film, serier og sport på Viaplay. Vi Installerer din nye tv-løsning og hjælper dig godt iganh – du slipper for irriterende gebyrer! Vælg mellem Basis, Mellem & Total. I Alle tre pakker er installationen af parabol og tv-boks desuden inkluderet, så du slipper for besværet.

Hvorfor vælge Viasat?
Fordi med parabl-tv får du den skarpeste digitale billedkalitet og uovertruffen lyd uanset, hvor i Danmark du bor. Viasat tilbyder hele tre parabol tv-pakker, så du kan vælge den der passer bedst til dine behov. Vælg mellem Basis, Mellem & Total. I Alle tre pakker er installationen af parabol og tv-boks desuden inkluderet, så du slipper for besværet. Vi sørger for at du får den helt rigtige pakke.

Vil du høre mere om TV, Internet eller Reparation af telefon eller pc?

Find os her

Gaabensevej 2 4800 Nykøbing F.
Åbningstider
Mandag til Fredag 9.30-17.00
Lørdag 10.00-12.00

FTV
CVR: 18933934
Gaabensevej 2
4800 Nykøbing F.